به گزارش پايگاه اطلاع رساني دفترنماينده ولي فقيه در استان کردستان، حجت الاسلام والمسلمين عبدالرضا پورذهبي در نشست و ديداربا مديران کميته امداد استان که در ساختمان کميته امداد برگزار گرديد. ضمن قدرداني از فعاليت هاي کميته امداد و تسليت سالگرد شهيد حاج قاسم سليماني اظهارداشت: حضور در جمع شما مديران و مسئولين باعث آگاهي و دانسته هاي جديدي در رابطه با ماموريت ها و اقدامات اين نهاد شده است.
وي به روايتي از حضرت علي (ع) اشاره کرد و عنوان داشت: حضرت علي عليه السلام مي فرمايد خرابي و ويراني زمين ناشي از تنگ دستي مردم آن سرزمين است.
نماينده ولي فقيه در استان کردستان با بيان اينکه کار کميته امداد کارباارزش و زيبنده اي است فرمودند: انقلاب ما انقلاب مستضعفين است و کميته امداد که در راستاي رفع مشکلات مستضعفين فعاليت مي کند نهادي است که جزء رويش هاي انقلاب است که با يک رويکرد و فراز جديد براي حمايت و دستگيري از افراد نيازمند در جامعه اسلامي بوده است.
ايشان يکي از وظايف مددکاران در راستاي کمک رساني به محرومين حفظ کرامت آنها دانست و افزود: در کميته امداد تکريم و کرامت مردم و مستضعفين در کنار کمک ها و امداد رساني بايد حفظ شود و بسيار مهم است که با احترام و حفظ عزت کمک کار محرومين و نيازمندان جامعه باشيد.
حجت الاسلام و المسلمين پورذهبي تصريح کرد: با اين اوضاع و احوال مردم و جامعه، و وجود ويروس کرونا افراد زيادي در جامعه با مشکلات روبرو هستند و ما و شما وظيفه داريم با احترام و تکريم، و اصل رسيدگي به محرومين و مستضعفين از آنها حمايت کنيم.
وي در ادامه خطاب به مديران کميته امداد خاطر نشان کرد: اين کاري که شما مددکاران روي آن تمرکز کرده و انجام مي دهيد کار باارزشي است.پس براي کارخود ارزش و احترام قائل شويد و درکنار اين احترام، اصل را برکارآفريني قرار دهيد تا افراد بياموزند و از وابستگي به وارستگي برسند.
نماينده ولي فقيه با بيان اينکه خدمت به محرومين و نيازمندان جامعه اجر معنوي دارد افزود: کساني که به محرومين کمک مي کنند تا آنها عزتمندانه زندگي کنند چون رضايت پروردگار و دعاي اين افراد پشت سر دارند از پاداش و اجر معنوي بهره مند خواهند شد.
مسئول مرکز بزرگ اسلامي غرب کشورگفت: طبق گزارشات حاصله و آنچه که شاهد هستيم استان کردستان ظرفيت ها و پتانسيل هاي بسياري در زمينه کارآفريني دارد که با اين اوصاف نبايد همه افراد احساس مصرف کننده داشته باشند بلکه بايد به دنبال توانمندسازي و خودکفاکردن قشر محروم جامعه بود.
نماينده ولي فقيه با مهم شمردن مسئله زکات در بخش کميته امداد ابراز داشت: از آنجا که مسئله زکات در ميان جوامع اسلامي يکي از بحث هاي مهم و اساسي به شمار مي رود احساس بر اين است که با اختصاص دادن درصد کمي از زکات به مشکلات مالي، بخشي از نداشته هاي مردم و محروم مستضعف جامعه را مرتفع کرد.